5
5,0 score
5 van 5 sterren (op basis van 7 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Laatste reacties

Super lieve en goede pleegouders

5,0 score
17 januari 2021

We hebben zo’n lief hondje gekregen Happy, hij doet zijn naam zoveel eer aan. Dankzij zijn pleegouders is hij al zindelijk en luistert heel goed. Hij is nu een weekje bij ons en hij is een Happy Family member. Lekker slapen eten spelen plassen en poepen, rennen en racen en luistert geweldig als je met hem naar buiten gaat. Ongelooflijk gewoonweg. Wat hebben jullie hem al goed groot gebracht. Serena en Jürgen zijn toppers. Wat een care voor hun ‘kinderen’ heel veel dank voor De Fantastische zorgen.

Hans en Maria

Super fokker

5,0 score
10 januari 2021

Mocht je nu of ooit een hondje zoeken, stop met zoeken want dit ras is zo ontzettend superleuk! Wij zochten toch weer een kleine hond, nadat ons eerste hondje(kruising york) in oktober 2019 was overleden! Eerst twijfelde we óf we nog wel een hondje wilde. Toch gingen we googelen en kwamen bij dit ras Cotton de Tulear, mijn man vond dit ras en zij, kijk hier eens naar! Nou gelijk verkocht na het lezen over dit ras! Dan nog een fokker zoeken, toen kwamen we bij “of Cottons queen”. Want deze website sprak ons het meest aan, omdat er veel info te vinden was in vergelijking met andere Cotton fokkers! Dat was een schot in de roos “bullseye “. Na bellen en na een poosje te wachten zaten we erbij!!! Jippie we krijgen een pup van Maan! Wat een leuk stel zijn Jurgen en Serena! Super veel informatie geven ze en erg professioneel! Lang verhaal kort 😜 goed gesocialiseerde , blije hond gekocht? Vandaag mochten we dan eindelijk na intussen een paar bezoekjes later onze Knoet ophalen! Ton en ik willen jullie hartelijk bedanken voor alle goede zorgen, jullie zijn TOP!

Gonny Hagen

Paco nu al ruim 11 jaar en ik heb er nog geen minuut spijt van gehad.

5,0 score
30 augustus 2017

Paco nu al ruim 11 jaar en ik heb er nog geen minuut spijt van gehad.
In ons gezin wilde mijn man en kinderen graag een hond. Ik hield dat steeds tegen. Ik was bang voor honden. Wat moest ik ermee . Maar omdat de vraag voor een hond steeds terug kwam moest ik toch maar eens naar mezelf gaan kijken waarom ik geen hond wilde. De hond gaat er met mij vandoor en wat moest ik voor hond nemen ??? Geen idee. Ik ben toch maar eens op internet gaan kijken. Daar kwam ik een test tegen die je kon doen als je niet wist wat voor hond je zou willen. Ik heb die test gedaan en daar kwam de coton de tuléar uit naar voren. Nooit van gehoord. Eens kijken wat voor hond het was. Ik ben diep aan het spitten geweest, en goed gelezen hoe en wat met dit hondje. Jaaaa zo’n hondje zou ik nog wel willen. Dat past bij mij. Het hele gezin was dol enthousiast . Ik was om. Op zoek naar een fokker. Dat was fijn ,ik ontdekte Marijtje als fokker en ze woonde ook nog eens dicht bij ons. Na veel vragen en telefoontjes zijn we bij Marijtje geweest om haar honden te zien. Hoe zijn ze in het écht en hoe groot zijn ze. Ook is Marijtje Met Xaya en Happy bij ons thuis geweest. Hoe is het als zo’n hondje hier loopt. Nou ik kan je zeggen de beslissing was niet meer moeilijk. Zo’n hondje moest er komen.
Toen er ook daadwerkelijk een nestje kwam , kregen wij Paco in het gezin erbij.
Wij hebben er nog geen minuut spijt van gehad. Wat een heerlijk hondje . Erg lief en knuffelig. Bijzonder goed in omgang met kinderen. Wij wonen in een kinderrijke buurt dus dat was een vereiste. Een beetje ondeugend. Dat maakt het soms lachwekkend. In de auto is ook geen probleem . Hij ging zelfs mee naar Frankrijk en we kunnen gerust uit eten, als hij mee mag vind hij het fijn. fietsen daar is Paco ook dol op, hij staat al te kwispelen als ie zijn fietsmandje ziet. Heerlijk met zijn koppie in de wind, hij vind het geweldig.hij wil zelfs ook in de fietsmand al gaan we niet fietsen, hoe leuk kan je het vinden. Maar ook de borstelbeurten zijn geen probleem. Hij gaat er zelfs voor liggen. Het is een soort massage. Ik ben vanaf dat hij pup was op cursus gegaan en tot op heden doe ik nog steeds behendigheid met hem. Samen echt even gezellig bezig zijn. Hij vind het nog steeds geweldig en staat al te kwispelen als ik zeg dat we gaan. En voor jezelf…. leerzaam en leuk.
Om mijn verhaal samen te vatten …… niet twijfelen het is een heerlijk hondje om te hebben. Super gezellig .We hopen dat we Paco nog lang bij ons mogen hebben. Dit mede dankzij Marijtje die ons geweldig heeft voorbereid. Marijtje nog altijd bedankt!

Corine van Bentum

Niet meer twijfelen

5,0 score
14 augustus 2017

Als u dit leest omdat u twijfelt over t ras, niet meer twijfelen! Cotons zijn zó leuk! Lekker speels, niet te groot, je kan ze zo op je arm meenemen en toch stoer, want ze zijn niet bang aangelegd.
Ik heb ruim 20 jaar geleden een cotonnetje van Marijtje gekocht en heb nog steeds contact met haar en haar dochter Serena, die toen nog klein was natuurlijk.
Ook nu heb ik weet een Coton (zij is twee jaar) en die heeft een tijdje terug bij Skye gelogeerd. Wat een pret hebben die twee gehad samen.
Das heel grappig aan t ras, ze herkennen elkaar en twee Cotons samen spelen echt op hun eigen identieke manier, als twee clowntjes met hun eigen geluidjes.
Socialisatie van dit ras is heel belangrijk, maar daarvoor bent u bij serena zeker aan het goede adres. Ze zal dit met passie en toewijding doen, dat weet ik zeker!

Viv

Cinda

5,0 score
10 augustus 2017

nmiddels weer 6 jaar geleden heb ik Cinda ontdekt op een foto van het nestje van Happy. De moeder van Cinda. Ik was op slag verliefd. Ze riep mij vanaf de foto. Ik woon maar een paar kilometer van Houten dus had snel een afspraak gemaakt. Ik heb een hele middag op de grond met het nest gezeten en werk steeds weer bevestigd dat Cinda mijn nieuwe hondekind werd. De dag dat we haar ophaalden en alle informatie kregen met bijbehorend puppy spullen kregen we ook een balletje mee. Wij doopten het Happyballetje. Daar heeft Cinda jarenlang mee gespeeld. Wij hebben een vreselijk goed gesocialiseerd pupje gekregen. Serena en Marijtje hebben dit geweldig gedaan. Ze was eigenlijk nergens bang voor. Toen wij de papieren van Cinda gingen ophalen was ze heel erg blij om Serene en Marijtje te zien. Wat ik een goed teken vind. Vanaf dag 1 heb ik Cinda meegenomen naar mijn werk. In mijn praktijk lag ze heel braaf in haar mandje en tijdens de lessen die ik geef ontpopte ze zich als een onmisbaar element in de les. Ze is reuze sociaal. Is lief voor mensen. Ze heeft nog nooit iemand gebeten. Ook geen kinderen die haar willen slopen. Ik heb zelf geen kinderen maar ze is vreselijk lief voor kinderen. Gaat dwars staan om zich te laten aaien als ze bang zijn. Zo lief. Ik heb het haar niet geleerd. Ze is echter ook geen watje maar er zit geen kwaad in. Ze maakt geen ruzie met andere honden. Ze moeten alleen niet aan haar brokkies komen. Maar ja als dat het enige is. Het is een geweldig ras. Makkelijk in onderhoud. Wel borstelen maar wij wassen met een cremspoeling na die het haar makkelijk kambaar maken. Ze verliest geen haar dus super. En het haar is katoen waardoor je niet snel allergisch zult reageren. Ik heb nog geen cliënt gehad die door haar ging niesen. De pups hebben een geweldige start gemaakt bij Selena en Marijtje. Ik kan ze met een gerust hart aanbevelen. Ook dit nest zal geweldig stabiele hondjes opleveren. Heel veel plezier met de kleintjes.
met warme groet,
Marianne Looij

Marianne Looij

Trots op Skye

5,0 score
10 augustus 2017

Wat was het spannend….!
“Onze” pup Amber/Skye…die nu zelf pups heeft mogen krijgen!
En dan ook nog 5 prachtige pups!
Ook de Mama van Skye..onze Floortje, komt weg bij Marijtje…..is super trios op dochter Sky!
Wij komen snel op kraamvisite….om ook even mee te genieten van deze prachtige pups en Skye een knuffie te geven…..
Deze pups gaan een geweldige start en socialisatie krijgen!!
En wat zullen toekomstige baasjes gaan genieten van dit mooie en lieve ras!
Enne….prachtige site!

Thea Verhagen

SKYE

5,0 score
6 augustus 2017

Wat een prachtige dag! Waarom?? Omdat Skye 5 puppies ter wereld heeft gebracht.
Wat heeft zij ons in spanning laten zitten!!
Een paar weken geleden hebben wij haar voor het eerst ontmoet. Zoals Serena ons al zei: ze kijk eerst ‘de kat uit de boom’ en dan komt ze wel naar je toe.
Skye was die dag bij Marijtje en we kennen Marijtje van zo’n 15 jaar geleden toen wij voor de eerste keer een Cotonnetje kregen, dat was Hasta. En ook de tweede, Luna, kwam bij Marijtje vandaan.
Onze Luna moesten we op ruim 14 jarige leeftijd laten gaan en dat hebben we Marijtje laten weten…Toeval of niet….juist in die periode had Skye een ‘date’gehad…Onze passie voor Cotonnetjes was niet verdwenen nadat onze Luna was overledenen we hebben de vraag voorgelegd aan Serena en Marijtje of het eventueel mogelijk was om in aanmerking te komen voor een puppy van Skye…… Vandaag was de grote lang verwachte dag!!! Ik wil graag nog even zeggen dat Serena echt een dochter van haar moeder is: bevlogen enthousiast en knettergek van haar eigen Skye. Dat herken ik helemaal van Marijtje toendertijd en ik moet zeggen wij zijn precies hetzelfde. Nogmaals dank voor alle berichtjes over Skye en hoe haar toestand tijdens de zwangerschap was en vanmorgen het telefoongesprek!!! We kijken uit naar de eerste keer dat we op ‘kraambezoek mogen komen!!’Veel liefs ( en geniet van de kraamtijd daar) Dikke knuffel voor Skye

Monique van Zanten

Laat ons weten wat u van ons vindt!