Nog één week te gaan..

Gepubliceerd: 24-09-2017

Nog één week te gaan en dan verlaten de eerste puppen het nest. Deze puppen hebben een nieuw huisje gevonden met lieve families. Wij zijn ervan overtuigd dat zij allemaal een mooi thuis krijgen.


Trainingen en gechipt!

Gepubliceerd: 16-09-2017

Inmiddels zijn de puppen bijna 6 weken oud en afgelopen week hebben de puppen al aardig wat trainingen erop zitten. Zo hebben de puppen al kennis gemaakt met de stofzuiger, het geluid van potten en pannen, het knallen van ballonnen en hebben ze een lichte vuurwerktraining gehad! Deze trainingen doen wij om de puppen te laten wennen aan gekke en harde geluiden. Het doel hiervan is om de puppen minder angstig te maken voor harde geluiden die zij in de latere periode van hun levens gaan tegenkomen.

Naast de training zijn de puppen ook afgelopen week gechipt en geregistreerd. Voor alle honden die in Nederland geboren worden of komen te wonen geldt vanaf 1 april 2013 een registratieverplichting. Iedere chip heeft een uniek registratienummer waardoor ter aller tijde een dier geïdentificeerd kan worden.

We hebben ook deze week weer onze foto pagina geüpdatet, klik hier voor de nieuwste foto’s!


Spelen, vallen en weer opstaan!

Gepubliceerd: 03-09-2017

Wat gaat de tijd toch weer snel! Inmiddels zijn de puppen alweer 4 weken oud en wat doen ze het toch goed. De kleine rakkers zijn nu echt in de fase gekomen dat ze veel met elkaar spelen. Dat gaat nog soms nog weleens met vallen en opstaan maar dat maakt ze niks uit! Naast het spelen zijn ze ook echt nieuwsgierig en ze klimmen regelmatig de ren uit als het deurtje openstaat en gaan op ontdekkingstocht.. Super leuk om te zien en super om te zien hoe mama Skye het allemaal toestaat maar wel goed in de gaten houdt. Heeft u belangstelling in een pup? Neemt u dan contact met ons via onze contact pagina!


Helemaal gewend!

Gepubliceerd: 20-08-2017

Inmiddels zijn de puppen alweer twee weken oud en is Skye is geboren voor het moederschap. Afgelopen week zijn er diverse vrienden, familie en kennissen op kraamvisite geweest en ook hier gaat ze prachtig mee om. De puppen groeien als kool en hebben allemaal hun oogjes open. Het worden al langzaam echte hondjes en de eerste pogingen tot lopen zijn gedaan. Prachtig om te zien! Wilt u meer informatie over de verkoop van onze puppen? Of wilt u een kijkje komen nemen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina!


Alweer een week oud!

Gepubliceerd: 13-08-2017

Vandaag zijn de puppen alweer een week oud en wat zijn ze alweer gegroeid! Ook mama Skye doet het ontzettend goed en is helemaal verliefd op haar pups! We posten regelmatig foto’s op onze Facebook-, Instagram– en fotopagina dus ga snel naar één van deze pagina’s voor de leukste foto’s!


Mama Skye!

Gepubliceerd: 06-08-2017

Vandaag is Skye troste moeder geworden van vijf puppy’s, twee teefjes en drie reutjes! Moeder en pups maken het goed en liggen nu lekker bij te komen van een lange nacht. In de komende week zullen wij foto’s en updates plaatsen over moeder en haar pups op de foto- en de nieuwspagina. Wilt u meer informatie over de verkoop van onze puppen? Dan kunt u contact opnemen met ofcottonsqueen@gmail.com.


Skye is zwanger!

Gepubliceerd: 07-07-2017

Vandaag had Skye een afspraak met haar gynaecoloog in Utrecht. Bij de kliniek hebben ze een echo gemaakt en we hebben goed nieuws.. Skye is zwanger! Wij verwachten begin augustus puppy’s. Wilt u meer informatie over de puppy’s, dan kunt u contact opnemen met ofcottonsqueen@gmail.com.


Skye is op date geweest!

Gepubliceerd: 06-06-2017

Onze Skye is op bezoek geweest in het mooie Grashoek! Ze heeft op vrijdag 03 juni haar eerste date gehad met Broez Heartbreak Cottage. De twee zagen elkaar direct zitten en het was duidelijk liefde op het eerst gezicht. Na een paar dagen daten is het nu afwachten of onze Skye ook daadwerkelijk zwanger is. Vrijdag 07 juli weten we het zeker, dan staat Skye haar echo gepland. We hopen dat we jullie dan meer heugelijk nieuws kunnen brengen.