Wij zijn Marijtje en Serena Huisman, moeder en dochter en beiden woonachtig in het mooie Houten! Samen hebben we één gezamenlijke hobby en dat is de Coton de Tuléar. In 1989 is de liefde voor de Coton begonnen. Domino, een bont gevlekt reutje van 16,5 week oud kwam bij ons wonen. Al snel werd er een maatje voor Domino gezocht en kwam Shiva ons gezelschap vergroten. Samen hebben zij ons het eerste nestje gegeven en is de liefde voor het fokken begonnen.

In een wereld waarin steeds meer broodfokkers aan de slag zijn en waar rassen compleet worden doorgefokt vinden wij het belangrijk om mooie hondjes te fokken, met een lief karakter, maar die bovenal gezond zijn. Wij fokken op hobbymatige wijze en hebben af en toe een nestje. Verder zorgen wij dat de honden waarmee we fokken regelmatig onderzocht worden op de meest voorkomende ziektes. Ondanks dat wij op hobbymatige wijze fokken nemen wij het fokken zeer serieus. Met ruim 25 jaar ervaring en een kynologische achtergrond hebben we de kennis en kunde paraat om goed gesocialiseerde pups op te laten groeien. We proberen de pups een zo goed mogelijke start te geven, door ze alle aandacht en liefde te geven die ze verdienen. Om deze start door te kunnen zetten vinden wij het fijn om onze kennis en ervaring aan u door te kunnen geven. We geven graag persoonlijk advies en vinden begeleiding tijdens de opvoeding van uw hondje ontzettend belangrijk.

Ons doel is om u een kameraadje voor het leven te geven. Wij verkopen dan ook niet aan iedereen en maken graag eerst uitgebreid kennis. Bij deze kennismaking is een wederzijdse klik ontzettend belangrijk. Wij willen er namelijk verzekerd van zijn dat onze hondjes een veilig thuis krijgen. Een thuis waar er genoeg tijd, ruimte en liefde aanwezig is waar de hondjes hun hele leven lang kunnen blijven. Wij vinden het dan ook belangrijk dat u goed nadenkt over de beslissing of een Coton bij u past. Wilt u meer informatie of wilt u komen kennismaken? U kunt altijd contact met ons opnemen, of vrijblijvend langskomen om kennis te maken met ons en dit leuke ras.