Nest verlaten (puppen Skye)

Gepubliceerd: 10-02-2021

Ook zijn inmiddels Jura, Joep (Muck) en Ravi (Rum) vertrokken naar hun nieuwe en geweldige baasjes! Veel geluk allemaal!


Nest verlaten (puppen Maan)

Gepubliceerd: 10-01-2021

Deze week zijn alle puppen van Maan vertrokken naar de nieuwe eigenaren. Wij wensen Knoet (Gold), Happy (Silver), Luna (Pearl), Archie (Bronze) en Nova (Diamond) heel geluk bij hun nieuwe baasjes!


Skye opnieuw mama!

Gepubliceerd: 10-12-2020

Skye is op 8 december opnieuw mama geworden van drie geweldige pups! Ze is bevallen van één teefje en twee reutjes. Moeder en pups doen het ontzettend goed, maak kennis met Jura (T), Muck (R) en Rum (R).

Ook de puppen van Skye hebben een nieuw toekomstig huisje gevonden met lieve families. Via onze Facebook– en Instagrampagina houden we jullie graag op de hoogte aan de hand van leuke puppen foto’s!


Update!

Gepubliceerd: 02-12-2020

De puppen van Maan groeien ontzettend hard en wat doen ze het goed! Ook mama Maan doet het erg goed en is super lief voor de puppen. Naast mama Maan ontfermt ook oma Skye zich regelmatig over de puppen. Zo helpt ze met wassen, houd ze de pups in het gareel en ook al zijn de puppen nog wat klein probeert ze er ook al mee te spelen!

Alle puppen hebben inmiddels een nieuw toekomstig huisje gevonden met lieve families. Via onze Facebook– en Instagrampagina houden we jullie graag op de hoogte aan de hand van leuke puppen foto’s!


Verblijd met 5 pups!

Gepubliceerd: 13-11-2020

Op 11 november 2020 is Maan bevallen van vijf prachtige pups, 3 reutjes en 2 teefjes! De bevalling ging alleen niet vanzelf omdat de eerste pup in een stuiptrekking lag en daardoor konden de puppen niet via de natuurlijke weg geboren worden. De puppen zijn ter wereld gekomen via een keizersnede, maar Maan en de puppen maken het goed. We stellen u graag voor aan Gold (R), Silver (R), Bronze (R), Pearl (T) & Diamond (T) of Cotton’s Queen!

Wilt u meer informatie over de puppy’s, dan kunt u contact opnemen door ons een mail te sturen via ofcottonsqueen@gmail.com.


Nog meer puppy nieuws!

Gepubliceerd: 04-11-2020

Afgelopen maandag heeft ook Skye haar echo gehad en wat blijkt, ook zwanger! Wat bijzonder, moeder en dochter samen zwanger. Ook voor ons is dit een unicum! Skye is uitgerekend voor eind november. Wilt u meer informatie over de puppy’s, dan kunt u contact opnemen door ons een mail te sturen via ofcottonsqueen@gmail.com.

Met Maan gaat het ook erg goed, ze is al ruim 2 kilo aangekomen en de puppen zijn al lekker bewegelijk in haar buikje. Voor Maan schiet het al op en we hopen haar puppen vanaf volgende week te mogen verwelkomen!


Puppy nieuws van Maan!

Gepubliceerd: 09-10-2020

Vandaag heeft Maan haar echo gehad en we hebben geweldig nieuws.. Maan is in verwachting! Wij verwachten halverwege november puppy’s. Wilt u meer informatie over de puppy’s, dan kunt u contact opnemen door ons een mail te sturen via ofcottonsqueen@gmail.com.


Skye op date in Limburg!

Gepubliceerd: 09-10-2020

Onze Skye is afgelopen week afgereisd naar het verre Limburg voor een date met Nigel. Na een korte ontmoeting sloeg de vonk over. Voor Skye komt er nu een spannende periode van wachten aan en over 3,5 week staat de echo gepland om te kijken of Skye zwanger is. Duimen jullie met ons mee voor een positieve uitslag? Keep you posted!


Date night!

Gepubliceerd: 11-09-2020

Onze lieve Maan is woensdag 9 september afgereisd naar het mooie Limburg om daar haar date Nigel van Heartbreak Cottage te ontmoeten. En wat voor een date was het! In ieder geval was het liefde op het eerste gezicht! Na een aantal dates is het nu afwachten of onze Maan ook daadwerkelijk zwanger is. Over 4 weken staat de echo gepland, wij hopen jullie dan prachtig nieuws te kunnen brengen. Wordt vervolgd..


Nog één week te gaan…

Gepubliceerd: 24-09-2017

Nog één week te gaan en dan verlaten de eerste puppen het nest. Deze puppen hebben een nieuw huisje gevonden met lieve families. Wij zijn ervan overtuigd dat zij allemaal een mooi thuis krijgen.


Trainingen en gechipt!

Gepubliceerd: 16-09-2017

Inmiddels zijn de puppen bijna 6 weken oud en afgelopen week hebben de puppen al aardig wat trainingen erop zitten. Zo hebben de puppen al kennis gemaakt met de stofzuiger, het geluid van potten en pannen, het knallen van ballonnen en hebben ze een lichte vuurwerktraining gehad! Deze trainingen doen wij om de puppen te laten wennen aan gekke en harde geluiden. Het doel hiervan is om de puppen minder angstig te maken voor harde geluiden die zij in de latere periode van hun levens gaan tegenkomen.

Naast de training zijn de puppen ook afgelopen week gechipt en geregistreerd. Voor alle honden die in Nederland geboren worden of komen te wonen geldt vanaf 1 april 2013 een registratieverplichting. Iedere chip heeft een uniek registratienummer waardoor ter aller tijde een dier geïdentificeerd kan worden.

We hebben ook deze week weer onze foto pagina geüpdatet, klik hier voor de nieuwste foto’s!


Spelen, vallen en weer opstaan!

Gepubliceerd: 03-09-2017

Wat gaat de tijd toch weer snel! Inmiddels zijn de puppen alweer 4 weken oud en wat doen ze het toch goed. De kleine rakkers zijn nu echt in de fase gekomen dat ze veel met elkaar spelen. Dat gaat nog soms nog weleens met vallen en opstaan maar dat maakt ze niks uit! Naast het spelen zijn ze ook echt nieuwsgierig en ze klimmen regelmatig de ren uit als het deurtje openstaat en gaan op ontdekkingstocht.. Super leuk om te zien en super om te zien hoe mama Skye het allemaal toestaat maar wel goed in de gaten houdt. Heeft u belangstelling in een pup? Neemt u dan contact met ons via onze contact pagina!


Helemaal gewend!

Gepubliceerd: 20-08-2017

Inmiddels zijn de puppen alweer twee weken oud en is Skye is geboren voor het moederschap. Afgelopen week zijn er diverse vrienden, familie en kennissen op kraamvisite geweest en ook hier gaat ze prachtig mee om. De puppen groeien als kool en hebben allemaal hun oogjes open. Het worden al langzaam echte hondjes en de eerste pogingen tot lopen zijn gedaan. Prachtig om te zien! Wilt u meer informatie over de verkoop van onze puppen? Of wilt u een kijkje komen nemen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina!


Alweer een week oud!

Gepubliceerd: 13-08-2017

Vandaag zijn de puppen alweer een week oud en wat zijn ze alweer gegroeid! Ook mama Skye doet het ontzettend goed en is helemaal verliefd op haar pups! We posten regelmatig foto’s op onze Facebook-, Instagram– en fotopagina dus ga snel naar één van deze pagina’s voor de leukste foto’s!


Mama Skye!

Gepubliceerd: 06-08-2017

Vandaag is Skye troste moeder geworden van vijf puppy’s, twee teefjes en drie reutjes! Moeder en pups maken het goed en liggen nu lekker bij te komen van een lange nacht. In de komende week zullen wij foto’s en updates plaatsen over moeder en haar pups op de foto- en de nieuwspagina. Wilt u meer informatie over de verkoop van onze puppen? Dan kunt u contact opnemen met ofcottonsqueen@gmail.com.


Skye is zwanger!

Gepubliceerd: 07-07-2017

Vandaag had Skye een afspraak met haar gynaecoloog in Utrecht. Bij de kliniek hebben ze een echo gemaakt en we hebben goed nieuws.. Skye is zwanger! Wij verwachten begin augustus puppy’s. Wilt u meer informatie over de puppy’s, dan kunt u contact opnemen met ofcottonsqueen@gmail.com.


Skye is op date geweest!

Gepubliceerd: 06-06-2017

Onze Skye is op bezoek geweest in het mooie Grashoek! Ze heeft op vrijdag 03 juni haar eerste date gehad met Broez Heartbreak Cottage. De twee zagen elkaar direct zitten en het was duidelijk liefde op het eerst gezicht. Na een paar dagen daten is het nu afwachten of onze Skye ook daadwerkelijk zwanger is. Vrijdag 07 juli weten we het zeker, dan staat Skye haar echo gepland. We hopen dat we jullie dan meer heugelijk nieuws kunnen brengen.